XL-ekokelmu

Reilumman kokoinen XL-ekokelmu (32x37cm).

Soveltuu isompien astioiden ja vuokien peittämiseen, suojaamaan yksittäisiä raaka-aineita tai valmistamiasi ruoka-annoksia ja niiden tähteitä. Voit kääriä ekokelmuun myös puskan kukkia tai käyttää sitä lahjapaperin sijasta!

”Mikä on ekokelmu?” -sivulta löydät lisää käyttövinkkejä ja kelmujen hoito-ohjeet!

25,00

Saatavuus: Varastossa

Reilumman kokoinen XL-ekokelmu 32x37cm taipuu moneksi.

Se on suunniteltu isompien astioiden ja vuokien kanneksi, mutta soveltuu muiden kelmukokojemme mukaisesti suojaamaan yksittäisiä raaka-aineita tai valmistamiasi ruoka-annoksia ja niiden tähteitä.

XL-ekokelmusta taittelet kätevästi eväsleiville pussukan, lemmikkieläimelle matkajuomakupin tai voit ottaa sen mukaasi kauppaan ja kääriä siihen tuoreet vihannekset tai torilta poimimasi yrtit. Paketoi lahjaksi ostamasi tai omin pikku kätösin keräämäsi leikkokukkakimppu XL-ekokelmuun ja lahjansaajalle jää vierailustasi ekologinen ja käytännöllinen muisto kukkaloiston jo hiivuttua.

Reilumman kokoinen XL-ekokelmu on mitä mainioin Zero Waste -lahja! Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kumppania näillä käytännöllisillä ja ympäristöystävällisillä hyvän mielen kääreillä. Toimii myös lahjapaperin korvikkeena, voit kääriä siihen vaikkapa lahjaksi ostamasi kirjan tai kosmetiikkatuottet!

Huomioithan, että koska ekokääreemme valmistetaan ainoastaan käytetyistä kankaista, emme pysty aina takaamaan kuvissamme näkyvien kuosien saatavuutta. Voit kertoa meille tilausta tehdessäsi, jos sinulla on jokin erityistoive kuosien/kankaiden värien suhteen. Pyrimme vastaamaan toiveisiisi mahdollisuuksien mukaan.

Kiitos, että ymmärrät!

Ostamalla tuotteitamme tuet kahta suomalaista pienyritystä, sillä ekokääreet on valmistettu yhteistyössä Suomen ensimmäisen valtuutetun mehiläisvahakääreiden vahaajan, Mesila Isä & Poika Ay, kanssa. Oh Bee Eco -kääret täyttävät elintarvikekontaktimateriaaleille säädetyt tiukat vaatimukset.

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 37 × 32 × 0,01 cm (senttimetri)