Kitchen Starter Pack

Kitchen Starter Pack keittiön aloituspakkaus sisältää kotimaisia rakkaudella valmistettuja ekokelmuja kolmessa eri koossa (S/M/L). Näppärä aloituspaketti Sinulle, joka haluat vaihtaa muovikelmun ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon.

28,00

Kitchen Starter Pack -ekokääreet: 3kpl (S15x15, M21x21, L25x25)

Kitchen Starter Pack on oiva vaihtoehto, kun haluat päästä tutustumaan ekokelmujen ihmeelliseen maailmaan.

Mehiläisvaha-ekokääreet ovat ekologisen keittiön uusin Must Have -tuote! Olet ehkä kuullut puhuttavan niistä muillakin nimillä, kuten esimerkiksi mehiläisvahakääre, ekokelmu tai beeswaxwrap? Uudelleen käytettävä ekokääre korvaa arkesi askareissa niin muovikelmun kuin pakastepussit. Ekokääre muovautuu käsiesi lämmöstä erilaisten astioiden ja ruoantähteiden ympärille säilyttäen ne tuoreina. Kääre huuhdellaan käytön jälkeen haalealla vedellä ja asetetaan astiakaappiin kuivumaan. Huomioithan, että kääreet eivät sovellu raa’an lihan tai kalan säilömiseen.

Kotimaiset Oh Bee Eco mehiläisvaha-ekokääreet valmistetaan ainoastaan käytetyistä, huolella valituista ja puhdistetuista, 100% puuvillakankaista, jotka käsitellään elintarvikekelpoisella mehiläisvahan ja kookosöljyn seoksella. Mehiläisvaha on luonnostaan antibakteerista ja ehkä juuri tästä syystä vaikuttaa siltä, että ekokääreessä säilytetyt raaka-aineet pysyvät parempana jopa kauemmin kuin muovikelmuun kääritty ruoka.

Kääreiden käyttöikä riippuu pitkälti siitä, miten niitä pidetään hyvänä. Seuraavat ohjeet auttavat Sinua pidentämään kääreidesi käyttöikää:

  • Huuhtele kääreet ainoastaan haalealla vedellä (<60C)
  • Kätesi on paras ”tiskiharja”, voit tarvittaessa lisätä hieman mietoa astianpesuainetta hyppysiisi ja hieraista kääreen puhtaaksi – yleensä pelkkä vesihuuhtelu kuitenkin riittää
  • Anna ruoka-annoksen jäähtyä ennen kuin peität sen kääreellä
  • Säilytä kääre mahdollisimman löyhästi esim. taittamalla se kahtia tai kierittämällä sen kevyesti rullalle
  • Säilytä kääre kuivassa ja mahdollisuuksien mukana kaukana hellasta, sillä lämpö kuluttaa kankaan vahapintaa

Ekokääre on mitä mainioin Zero Waste -lahja! Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kumppania näillä käytännöllisillä ja ympäristöystävällisillä hyvän mielen kääreillä.

Huomioithan, että koska ekokääreemme valmistetaan ainoastaan käytetyistä kankaista, emme pysty aina takaamaan kuvissamme näkyvien kuosien saatavuutta. Voit kertoa meille tilausta tehdessäsi, jos sinulla on jokin erityistoive kuosien/kankaiden värien suhteen. Pyrimme vastaamaan toiveisiisi mahdollisuuksien mukaan. Kiitos, että ymmärrät!

Ostamalla tuotteitamme tuet kahta suomalaista pienyritystä, sillä ekokääreet on valmistettu yhteistyössä Suomen ensimmäisen valtuutetun mehiläisvahakääreiden vahaajan, Mesila Isä & Poika Ay, kanssa. Oh Bee Eco -kääret täyttävät elintarvikekontaktimateriaaleille säädetyt tiukat vaatimukset.

Tiesithän, että voit lähettää meille vanhat kuviolliset 100% puuvillasta valmistetut lakanasi tai muut ohuet puuvillakankaasi ja kiitokseksi valmistamme sinulle setin ekokääreitä! 

 

 

Paino 0.2 kg
Mitat 25 × 25 × 0.01 cm