Anna kankaille uusi elämä

Kreetta lahjoitti mummun vanhan ja rakkaan lakanan uusiokäyttöön ja sai vastalahjana pakkauksen samaisista lakanoista valmistettuja ekokääreitä

Lue alta lisää Kreettan kokemuksesta kankaiden lahjoittajana

”Mummon ja vaarin kotona oli kaikenlaista ihanaa, mitä pikkutyttönä hypistelin. Mummu osasi virkata ja neuloa vaikka silmät kiinni, mutta useimmiten samanaikaisesti seurattiin silmä kovana Kauniita ja rohkeita. Moneen tekstiiliin liittyy vahva tunneside, koska ne muistuttavat rakkaista ihmisistä. Tämä kaunis pussilakana alkoi jo vuosikymmenien käytön jälkeen saumoista luovuttaa, mutta koin silti suurta tarvetta pelastaa se. Nyt vuosia myöhemmin löysin Oh Bee Econ, ja ekokääreenä lakana sai uuden elämän. 

Koen hykerryttävää mielihyvää avatessani jääkaapin, kun näen kauniin kankaan jälleen käytössä. Esineiden pitkä käyttöikä ja kierrätys tuottaa minulle iloa.”

Kreettan mummun vanhasta turkoosista lakanasta tehdyt kääreet ovat matkanneet ympäri Suomea toimittamaan uutta virkaansa ekokelmuina!

Lähetä meille kuva kankaistasi

Vaikka olisi tietysti ihanaa voida vastaanottaa kaikki ylijäämäkankaat, etsimme aina tietynlaisia kankaita, sillä toiset kuviot ja värit myyvät selkeästi paremmin kuin toiset.

 

➡️ Lakanat ja pöytäliinat soveltuvat ekokääreiden valmistukseen yleensä hyvin, verhokankaat sen sijaan tapaavat olla liian paksuja.

📸 Lähetä meille kuva 100% puuvillakankaistasi ja katsotaan sopisivatko ne valikoimiimme. Jos näin onnelisesti olisi, valmistamme Sinulle ilmaisen paketin ekokelmuja.

🌸Parhaiten myyvissä kankaissa on erilaisia pieniä kukkasia tai muita pieniä kuvioita. Kauniit ja kirkkaat värit ovat myös suosittuja. 🌺