Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät

Haluatko ekokelmujen jälleenmyyjäksi?

Oh Bee Eco tekee mielellään yhteistyötä muiden ekologisuutta ja kotimaista käsityötä arvostavien yritysten kanssa.

Yritystoimintamme pohjautuu vastuullisuuden, avoimuuden, ystävällisyyden sekä ekologisuuden arvoille ja haluamme solmia kaikki yhteistyökuviomme edellä mainittuja toimintaperiaatteita kunnioittaen. 

Oh Bee Eco mehiläisvaha-ekokääreitä on tällä hetkellä saatavilla seuraavista kotimaisista ekoverkkokaupoista ja eri toimialoja edustavista ympäristöystävällisyyttä toiminnassaan kannattavista liikkeistä.

Jälleenmyyjät verkossa

Ekolokero​ kerää yhteen kotimaisia yrittäjiä, jotka jakavat kanssaan tavoitteen elää puhtaammin sekä sisällä, että ulkona. Ekolokeron tavoitteena on tehdä parempien valintojen tekemisestä kaikille mahdollista, helppoa ja edullista.
Ekolokero
https://www.ekolokero.fi/
Lilla Ilona, kavereiden kesken "Lillis", myy omien pellavatuotteidensa lisäksi suomalaisten ekoyrittäjien ja ekotukkujen laadukkaita ja luonnonmukaisia tuotteita.
Lilla Ilona
https://www.lillailona.fi/
Ecosto on vastuullinen kodin-, vapaa-ajan tuotteiden ja hyvinvoinnin verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löydät niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin ekotuotteita päivittäiseen käyttöön.
Ecosto
https://www.ecosto.fi/
Vahvalla elämänilolla varustettu neljän hengen perheyritys, joka suhtautuu intohimoisesti ekologisuuteen ja valmistaa kaiken lisäksi omaa myrkytöntä ja vegaania Ecokoti -pesuaineiden tuotesarjaa. Ecokoti-verkkokaupasta löydät yrityksen itsensä valmistamien tuotteiden lisäksi myös muiden yritysten tuotteita. Perhe pitää tärkeänä sitä, että heidän jälleemyymänsä tuotteet eivät vahingoita luontoa, ihmisiä eikä eläimiä.
Ecokoti
https://ecokoti.com/
Keijunpuoti on pieni putiikki, josta löydät kotimaista luoononkosmetiikkaa, kasviaiheisia lahjaideoita, joogaa sekä yrttineuvontaa.
Turkulainen perheyritys jolla on parin vuosikymmenen kokemus remonteista ja rakentamisesta. Econi tarjoaa ekologisen vaihtoehdon kodin remonteille. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös ekologiset siivoukset, kiertotaloutta edistävä kierrätyspalvelu sekä luonnonmateriaaleista valmistettujen, kodin arkea helpottavien, tuotteiden myynti.
Econi
Econi
https://www.econi.fi/

Seuraavista paikoista ostat
kääreitämme paikan päältä 🌿

Humlebee

Keravan kartano

Keravan kartanon ihana uusi Humlebee-kahvila on nyt myös ekokääreidemme jälleenmyyjä! Kartanolla viihtyvät kaiken ikäiset herkkusuut. Luonnosta lautaselle -ajatuksella valmistetut suolaiset ja makeat piristävät kartanolla vierailevia asiakkaita ja herkuttelun lomassa voi ihastella suomalaisten pienyrittäjien valmistamia tuotteita kahvilan myymälä-osiossa. 

Kivisillantie 12, 04200 Kerava

Liikunnanilon Olohuone

Olkkari

Liikunnanilon Olohuone eli tutuille ”olkkari” on tila, jossa liikutaan hyvällä fiiliksellä. Olkkarissa järjestetään erilaisia tapahtumia viikonloppuisin ja ohjattuja liikuntatunteja lapsilla ja aikuisille. Jumpan jälkeen voit nauttia olkkarilla kupposen kuumaa ja tutustua vastaanoton yhteydessä toimivan pienen puodin tuotevalikoimaan.

LEINIKKITIE 20 B 3. KERROs, 01350 Vantaa

Ota meihin yhteyttä

Kotimaisten ekokelmujen jälleenmyynti on siitä mielekästä puuhaa, että pääset seuraamaan ekokelmujen vallankumousta paraatipaikalta. 
Oh Bee Eco on yksi Suomen ensimmäisistä yrityksistä, joiden käsityönä valmistetut mehiläisvahakääreet täyttävät elintarvikekontaktimateriaaleille säädetyt tiukat vaatimukset!

Otathan meihin reippaasti yhteyttä, jos ekokelmujen jälleenmyynti kiinnostaa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin❣️